Bizim çifliğe dişi sülün(2tane),dişi keklik(2tane) ve eş hindi aranıyor,internetten bende araştırıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim ,internette ki fiyatlar biraz uçuk geldi bana!!!
Bizim çifliğe dişi sülün(2tane),dişi keklik(2tane) ve eş hindi aranıyor,internetten bende araştırıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim ,internette ki fiyatlar biraz uçuk geldi bana!!!
hikmet2055 (02.08.10)
Ustam vakit olsa burda Bursa da kus pazarında buluruz ama malesef vakıt yok ayda 1 gun tatıl yuzu gordum ya.
ama fıyatlar sulun 5 aylıklar 15 lira yasında yumurtlayanlar 50 60 tl arası
Keklık 30 lira
hındı civcivi 10 lira etıskınler çift 80 ve üzeri olması gerekır.
Eger keklık ıstersen İstanbul Pendıkte Ömer DOGAN var cok guzel kelıklerı var yumurta satısıda var gecen sene ben onsan almıstım.Yavruları 12.5 lira yetıskınler 30 lıraraydı istersen ona sorabilirm
Eger vakıt bulup gıdersem ararım ustam seni
Saygılar....
BEN ÖLÜNCE BİR ELİMİ TABUTUBUN DIŞINA ATIN. İNSANLAR GÖRSÜNLER Kİ PADİŞAH OLAN KANUNİ BİLE BU DÜNYADAN ELİ BOŞ GİTMİŞDİR ....
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN
sayın cengizhan kardeşim..
öncelikle araban hayırlı ugurlu olsun ustam.. Allah kaza bela vermesin.. ilk fırsatta arabayı ıslatırız yani yıkarız..
gelelim çiflikteki hayvanların için aradıgın eşlere!!
çoook eskiden ben bu siteye üye oldugumda para konuşulmaz kimde fazla bir şey varsa olmayan üyemize yollar yakınsa eger götürür verirdi..
bu siteye köpek satmak için üye olan avcı dostlarımızı köyün çıkışına kadar kovalardık..
sen beni dinle ve acele etme..
hele siteye o eski üyelerimiz bir girmeye başlasın.. hele bu açmış oldugun konuyu bir görsün..
olmadı beraber gider nerde satılıyorsa alırız dostum..
saygılarımla
not:
yanlız demedi deme..
yenge hanım bu işe bozulmuştur biraz..
hani sıralamayı nasıl yapmıştık biz?
yenge hanım inan benim suçum yok benim bile şimdi haberim oldu..
BOL YILDIZLI BAYRAK ALTINDA YAŞAMAKTANSA.. AY YILDIZLI TABUTA SARILMAYI YEGLERİM..